(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme Raumalle Contineo-konserniin PALKANLASKIJAA edellisen siirtyessä uusiin haasteisiin.  

Contineo Oy on suomalainen konserniyhtiö, joka tarjoaa koko valtakunnan kattavasti monipuolisia siivous-, kiinteistö- ja teollisuuspalveluja sekä asiakaslähtöisiä henkilöstöpalveluja. Konserni tarjoaa myös korkeatasoista urheiluviihdettä sekä erilaisia ravintola- ja tapahtumapalveluita. Contineo-konserniin kuuluvat seuraavat yritykset: RTK-Palvelu Oy, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Rauman Lukko Oy sekä Helmiranta. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! https://www.contineo.fi/

Tehtäviisi kuuluu erilaiset palkanlaskennan tehtävät.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet nopea oppimaan ja omaksumaan uutta, hallitset kiireisiä aikatauluja ja kestät hyvin painetta. Olet tiimipelaaja sekä omaat aktiivisen, oma-aloitteisen ja tarkan työotteen. Aiempi kokemus palkanlaskennasta on etu. 

Hae rohkeasti mukaan dynaamiseen tiimiin ja isoon konserniin. Me perehdytämme ja koulutamme sinut tehtäviisi osaksi hyvähenkistä ryhmää. Asenne ratkaisee. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Työsuhde on vakituinen.

Jos koet tämän sinun mahdollisuudeksesi, hae paikkaa pikaisesti sillä haastattelemme jo hakuajan puitteissa. Hakemukset ainoastaan työnhakuilmoituksen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8 - 16 Jaana Koivumäki 044 765 7210.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.