(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.12.2019

Oletko sinä etsimämme huolellinen, vastuuntuntoinen ja aikaansaava palkanlaskennan ammattilainen? Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle palkanlaskijaa.

Työtehtävässäsi vastaat palkanlaskennasta ja siihen liittyvästä raportoinnista. Huolehdit palkanlaskennan vaatimasta tiedonkeruusta sekä sairauspoissaolojen hallinnasta. Olet osa asiakasyrityksemme HR-tiimiä.

Tehtävässä onnistumiseksi sinulla tulee olla kokemusta palkanlaskennasta sekä työehtosopimusten tuntemusta. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja hyviä IT-taitoja.

Olet tarkka ja kestät tarvittaessa hyvin niin painetta kuin rutiinejakin. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on halua oppia uutta. Sisäisen asiakaspalvelun luottamuksellinen rooli edellyttää sinulta kykyä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on määräaikainen elokuun 2020 loppuun asti ja se solmitaan Baronan kanssa. Tämän jälkeen voit mahdollisesti työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille linkin kautta viimeistään 2.1.2020. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä rekrytoinnissa avustavaan Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen kaisa.lukkarinen@barona.fi