(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Oletko sinä etsimämme huolellinen, vastuuntuntoinen ja aikaansaava talouden ammattilainen, joka haluaa edelleen kasvaa huippuosaajaksi? Asiakkaallamme on nyt tarve palkkahallinnon asiantuntijalle.

Työtehtävässäsi vastaat palkanlaskennasta ja siihen liittyvästä viranomais- ja muusta sidosryhmäraportoinnista. Huolehdit palkanlaskennan vaatimasta tiedonkeruusta sekä sairauspoissaolojen ja vuosilomien hallinnasta sekä raportoinnista. Lisäksi osallistut muihin taloushallinnon työtehtäviin kuten reskontranhoitoon sekä avustavaan kirjanpitoon.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja hyviä IT-taitoja (MS Office). Palkkahallinnon järjestelmien tuntemus on eduksi tehtävässä. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja kestät tarvittaessa hyvin niin painetta kuin rutiinejakin. Olet oma-aloitteinen ja suhtaudut myönteisesti sekä joustavasti erilaisiin työtehtäviin. Sisäisen asiakaspalvelun luottamuksellinen ja ohjaava työrooli edellyttävät sinulta kykyä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Työroolissa vaaditaan hyvää englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi mukavan työporukan sekä kansainvälisen toimintaympäristön. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää hakemuksen muodossa 1.1.2020. mennessä. Työ alkaa heti kun sopiva osaaja löytyy!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Anu Marttila gsm. 050 435 8625.