(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Kirkkohallitus, Kirkon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Haemme Kirkon palvelukeskukseen vakinaiseen työsuhteeseen

palkanlaskijaa, Ouluun tai Porvooseen

Hakuaikaa on jatkettu. Tehtävää aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon tässä haussa.

Haemme Kirkon palvelukeskukseen Oulun tai Porvoon toimipisteeseen vakinaista palkanlaskijaa vastaamaan asiakkaidemme palkanlaskennasta suomeksi ja ruotsiksi. Tehtävän alkamisajankohta on 10.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkanlaskijan tehtävässä hoidat asiakkaidemme palkanlaskentaa itsenäisesti osana palkanlaskennan tiimiä. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta palkanlaskentajärjestelmän kehittämiseen sekä oman asiantuntijuuden kasvattamiseen toimintaympäristömme nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme vakinaisen työn viihtyisissä toimistotiloissa, perehdytyksen työhösi ja liukuvan työajan, jolloin voit sovittaa työn joustavasti elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Palkanlaskennan tehtäviin kuuluu mm.:
- asiakkaiden perustietojen ylläpito, palkka-ajot, lakisääteiset tilitykset, raportointi, viranomaisilmoitukset, tilastoinnit, vuosi-ilmoitukset ja palkkakirjanpito.
- asiakaspalvelu
- oman prosessialueen kehittäminen

Edellytämme:
- innostuneisuutta uuden oppimiseen.
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämistarpeiden tunnistamiseen ja vastuulliseen työotteeseen.
- asiakaslähtöistä ajattelua sekä kykyä hoitaa asiakassuhteita.
- vuorovaikutus-, kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa, sekä kokemusta erilaisista taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja/tai palkanlaskennan tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Jos pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2225,64 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöhallinnon palveluesimies Satu Sainila, satu.sainila@evl.fi, p. 040 688 1531.

Hakemukset pyydämme sähköisen rekrytointipalvelumme kautta www.evl.fi/rekry
sunnuntai 26.1.2020 mennessä.