(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Aller Media Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haemme ammattitaitoista palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan kokonaisvaltaisesti Aller Median palkkahallinnon tehtäviä. Alleriin kuuluu Suomessa lisäksi tytäryhtiömme Dingle Oy, Data Refinery Oy ja Suomi24 Oy.

Tehtäviisi palkanlaskijana kuuluvat pääasiassa palkka-aineistojen valmistelu ja palkanmaksu eri palkkaryhmille (kuukausipalkat, tuntipalkat, provisiot, freelancerit), lomalaskennat sekä tulorekisterin kanssa operointi. Tehtäviisi kuuluu myös työehtosopimusten (SJL ja Grafinet) tulkinta sekä palkkoihin liittyvän lainsäädännön hallitseminen. Teet tiivistä yhteistyötä HR-osaston sekä talousosaston kanssa. Ovesi on auki työntekijöillemme ja autat sekä opastat heitä palkka-asioissa sekä muissa oman alueesi HR-asioissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta useamman vuoden kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Ideaalihakijamme on oma-aloitteinen palkkahallinnon osaaja, jolta löytyy Mepco-palkkajärjestelmän tuntemusta. Suhtaudut positiivisesti työn rutiineihin, ja työotteesi on joustava. Hyvät vuorovaikutustaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä tietotekniset taidot ovat edellytyksiä työssä menestymiselle. Työskentelet tehokkaasti ja tarkasti myös kiireen keskellä.

Toivomme myös, että olet nopea omaksumaan uusia järjestelmiä ja käytät sujuvasti palkanlaskentaan liittyviä ohjelmistoja (esim. Nepton).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi edelleen palkkahallinnon tehtävien parissa. Tukenasi sinulla on osaava ja mukava tiimi sekä koko työyhteisö.

Allerilaisena saat myös monipuoliset henkilöstöedut ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen jatkuvasti. Etuihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, lounasetu, urheilu-/kulttuuriraha, Training for Warriors -treeni, jooga ja monenmoiset muut yhteiset vaihtuvat aktiviteetit ja juhlat. Moderni ja viihtyisä toimistomme sijaitsee Sörnäisissä. Olemme mukana WWF:n Green Office -ohjelmassa.

Jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 15.12.2019 mennessä. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakemusten saavuttua. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Director Pia Backholm (pia.backholm@aller.com) ja nykyinen palkanlaskija Gunnevi Schmidt (gunnevi.schmidt@aller.com).