(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

BDO:n Business Services & Outsourcing -tiimi tarjoaa globaalisti toimiville yrityksille taloushallinnon sekä palkanlaskennan palveluita. Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme nyt kasvavaan palkanlaskentatiimiimme

PALKANLASKIJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään monipuolisissa palkanlaskennan tehtävissä osana asiantuntevaa tiimiämme. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

Työtehtäviin kuuluu asiakasyritystemme tunti- ja kuukausipalkkaisten työntekijöiden palkkojen laskeminen, palkkahallinnon raporttien laatiminen sekä muut palkkahallinnolliset tehtävät. Palkanlaskijana työskentelet kansainvälisten asiakkuuksien parissa, joten työssä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa. Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta.

Tehtävässä onnistuaksesi toivomme sinulta

  • Soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa
  • Muutaman vuoden kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Kokemus tilitoimistossa työskentelystä katsotaan eduksi.
  • Analyyttistä ja järjestelmällistä työotetta
  • Positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muun kielitaidon, erityisesti ruotsin, katsomme eduksi.
  • Haluat auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people achieve their dreams’’ -missiomme mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan, mukavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 8.12.2019 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alice Österman, (p. 0400571824, alice.osterman@bdo.fi)