(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Kirkkohallitus, Kirkon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Haemme Kirkon palvelukeskukseen vakinaiseen työsuhteeseen

kahta (2) palkanlaskijaa, Ouluun tai Porvooseen

Haemme Kirkon palvelukeskukseen Oulun tai Porvoon toimipisteeseen kahta vakinaista palkanlaskijaa vastaamaan asiakkaidemme palkanlaskennasta. Tehtävien alkamisajankohta on 25.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkanlaskijan tehtävässä hoidat asiakkaidemme palkanlaskentaa itsenäisesti osana palkanlaskennan tiimiä.

Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta palkanlaskentajärjestelmän kehittämiseen sekä oman asiantuntijuuden kasvattamiseen toimintaympäristömme nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme vakinaisen työn viihtyisissä toimistotiloissa, perehdytyksen työhösi ja liukuvan työajan, jolloin voit sovittaa työn joustavasti elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Palkanlaskennan tehtäviin kuuluu mm.:
- asiakkaiden perustietojen ylläpito, palkka-ajot, lakisääteiset tilitykset, raportointi, viranomaisilmoitukset, tilastoinnit, vuosi-ilmoitukset ja palkkakirjanpito.
- asiakaspalvelu
- oman prosessialueen kehittäminen

Edellytämme:
- innostuneisuutta uuden oppimiseen.
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämistarpeiden tunnistamiseen ja vastuulliseen työotteeseen.
- asiakaslähtöistä ajattelua sekä kykyä hoitaa asiakassuhteita.
- vuorovaikutus-, kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa, sekä kokemusta erilaisista taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja/tai palkanlaskennan tehtävistä. Toisessa näistä tehtävistä katsotaan sujuva suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito eduksi.

Jos pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2225,64 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöhallinnon palveluesimies Satu Sainila, satu.sainila@evl.fi,
p. 040 688 1531.

Hakemukset pyydämme sähköisen rekrytointipalvelumme kautta www.evl.fi/rekry
14. 11..2019 klo 15.00 mennessä.