(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Haemme asiakkaallemme PALKANLASKIJAA talviloman sijaisuuteen. Työskentely ajoittuu 2 viikoksi (7.-20.1.) tammikuussa 2020.

Tehtävä sisältää mm. tuntipalkkalaisten palkanlaskennan, osto- ja myyntireskontran hoitoa, sähköisten viranomaisilmoituksien tekemistä sekä muita toimistotöitä. Käytössä on Control 9000 -ohjelma. 

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja edes hieman aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä vaaditaan tarkkaavaisuutta, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 376 5735.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.