(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Hei, oletko sinä Helsingin Tikanpesään palkanlaskennan tiimiin etsimämme tarvittaessa töihin kutsuttava

 

PALKANLASKIJA

 

Työssäsi hoidat palkanlaskentaa yhdessä palkka-asiantuntijan kanssa, pörssiyhtiön rytmin mukaisesti. Ajallaan ja oikein maksettu palkka on sinulle sydämen asia!

 

Löytyykö sinulta ehkä jo aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä? Vaikkei löytyisi, niin ei hätää, saat kattavan perehdytyksen ammattitaitoisilta ja hauskoilta kollegoiltasi. Toivomme sinun olevan kiinnostunut työlainsäädännöstä ja työehtosopimusten määräyksistä. Kaupallinen koulutustausta erityisesti taloushallinnon alalta katsotaan eduksesi. Järjestelmät ovat hyviä kavereitasi ja työkielesi taipuu tarvittaessa myös kelaksi. Itsenäinen, huolellinen, palvelualtis ja joustava tiimipelaaja viihtyy tyypillisesti hyvin meillä. Pörssiyhtiössä tulee väistämättä eteen hektisiäkin tilanteita ja silloin huumorintajusi ja paineensietokykysi ovat arvokkaita ominaisuuksia.

 

Tule mukaan tekemään L&T:n palkkiksesta entistäkin parempi! Aivan taatusti voimme opettaa sinulle yhtä ja toista arvokasta. Tehtävä on määräaikainen alustavasti 31.12.2019 asti. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava tehtävä ja työajat sovitaan erikseen. Loma-aikoina ja palkanlaskennan kiireaikoina töitä on tarjolla reilusti.

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.10. mennessä.

 

Älä epäröi kysyä! Tavoitat palkkiksen tiimiesimiehen Sari Sipilän numerosta 050 385 3934 10.10. klo 14 ja 16.10. klo 14.