(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Stella Kotipalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme osaavaa ja aktiivista PALKANLASKIJAA Stellan pääkonttorille Helsingin Jätkäsaareen

Tehtävä sopii jo palkanlaskennasta kokemusta kartoittaneelle ammattilaiselle, jolla on vahva kokemus Personec W -palkanlaskentaohjelman osalta ja tulorekisteristä. Olet taitava palkanlaskennan osaaja, jonka osaaminen on jo sitä luokkaa, että pystyt kouluttamaan muita sekä kehittämään olemassa olevia prosesseja. Stellan palkanlaskijana vastaat useiden satojen stellalaisten palkanlaskennan oikeellisuudesta ja sujuvuudesta sekä tähän liittyvästä palkkaneuvonnasta yhdessä kahden muun palkanlaskijamme kanssa. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. palkkatietojen, työntekijöiden henkilötietojen sekä työsopimusten tallennus. Teet palkanmuutoksiin liittyviä korjauksia sekä varmistat, että työntekijöiden palkat on hyväksytty ajallaan. Iso osa työstäsi on palkkojen oikeellisuuden tarkistusta, joten kommunikoit aktiivisesti myös työntekijöiden ja esimiestemme kanssa. Työtehtäviin kuuluu lisäksi muita soveltuvia talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Ymmärrät palkkahallinnon prosesseja sekä tähän liittyvän täsmällisyyden ja oikeellisuuden tärkeyden. Pärjäät tehtävässä, jos olet aiemmin tehnyt palkkakirjanpitoa ja sinulla luultavasti on jo kokemusta eri työvuorosuunnittelu- tai toiminnanohjausjärjestelmistä. Personec W -palkanlaskentaohjelman osaaminen on edellytys tehtävässä menestymiselle sekä Aditron muiden ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi. Nautit konkreettisista aikaansaannoksista ja ymmärrät kasvuyhtiön dynamiikan, joka voi olla ajoittain hektistä.

Meillä Stellalla juuri sinä olet tärkeä. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kasvaa kanssamme. Saat työssäsi tukea palkanlaskijoiltamme sekä käytössäsi on toimivat työvälineet ja mukavat työtilat. Työyhteisömme on energinen ja pidämme tärkeänä sitä, että jokainen viihtyy työssään - joka päivä. Yrityksemme on kovassa kasvussa ja sinulla on oiva tilaisuus päästä mukaan kasvuumme, ja luoda hyvä työura Stellalla. Tarjoamme työntekijöillemme vapautta ja myös vastuuta hoitaa työtehtäviään. Voimme myös taata, että nopean kasvun yhtiössämme aikasi ei käy pitkäksi, etkä takuulla tule tylsistymään. Työ kanssamme sujuu loistavasti, jos numeroiden ja raportoinnin lisäksi viihdyt myös ihmisten parissa. Meille stellalaisille työn ilo on tosiasia: se näkyy meillä aitona välittämisenä, toistemme arvostamisena ja iloisina yhdessäolon hetkinä.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä henkilöstö- tai palveluvaltaiselta alalta
 • Osaamista ja kokemusta Personec W -palkanlaskentaohjelmasta
 • Soveltuvaa koulutusta
 • Soveltuvaa kokemusta eri toiminnanohjausjärjestelmistä
 • Vahvaa osaamista MS Office -ohjelmistoista
 • Kokemusta eri työehtosopimusten tulkinnasta
 • Oma-aloitteisuutta, energisyyttä sekä joustavuutta

Mitä me tarjoamme?

 • Kasvavan ja menestyksekkään yrityksen työnantajaksesi
 • Monipuolisia työtehtäviä ja erilaisia kehittämistyön mahdollisuuksia
 • Tukea ja ohjausta pääpalkanlaskijaltamme
 • Energisen työympäristön ja mahtavia työkavereita
 • Mahdollisuuden vastuun kasvattamiseen osaamisen ja näyttöjen kautta
 • Toimivat työvälineet ja mukavat työtilat 

HAKU:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi viimeistään 15.09.2019 mennessä. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi.