(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Med Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vantaalle

Palkanlaskijaa

Tehtävässä vastaat Med Groupin palkanlaskennan sujuvuudesta osana viiden hengen palkanlaskennan tiimiä. Vastaat nimettyjen yksiköiden palkanlaskennan kokonaisuudesta ja pääset kehittämään palkkahallinnon prosesseja yhdessä tiimin kanssa. 

Odotamme sinulta työkokemusta palkanlaskennasta. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Mepco-järjestelmäosaaminen on selkeä etu. Myös sosiaali- ja terveysalan kokemus katsotaan eduksi. Sinulla on kyky itsenäiseen työskentelyyn, olet tarkka ja huolellinen työskentelijä ja yhteistyökykyinen tiimin jäsen. Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen palkanlaskennan tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn mm. etätyöskentelyn kautta. Pääset työskentelemään innostavassa ilmapiirissä yrityksessämme, joka kasvaa voimakkaasti ollen yksi johtavista suomalaisista sosiaali- ja terveydenhuoltoalan suunnannäyttäjistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse HR-johtaja Katariina Lindholm, p. 0400 922 739. Parhaiten tavoitat Katariinan tiistaina 20.8. klo 12-14 ja maanantaina 26.8. klo 16-18.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 28.8. mennessä osoitteeseen rekrytointi@medgroup.fi otsikolla ”Hakemus Palkanlaskija”.