(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Haemme nyt palkanlaskijoita eri pituisiin työsuhteisiin asiakkaillemme Pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävät

Koostuvat palkanlaskennasta ja muista siihen liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviin voi sisältyä lisäksi matka- ja kululaskujen käsittelyä, avustavia kirjanpidon ja henkilöstöhallinnon tehtäviä. Työtehtäviä löytyy sekä avustavien palkanlaskennan tehtävien parista että vaativampien, jo vahvaa osaamista vaativien tehtävien saralta.

Odotamme sinulta

Kaupallista koulutusta. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai merkonomi. Työkokemuksen suhteen arvostamme sekä vanhoja tekijöitä että uransa alussa olevia palkanlaskennan ammattilaisia. Välttämätöntä tehtävässä menestymiseen on aito kiinnostus alaa ja palkanlaskijan työtä kohtaan.

Työlainsäädäntö on sinulle tuttua. Sinulta löytyy osaamista useiden työehtosopimusten osalta ja sisäistät nopeasti niiden tärkeimmän sisällön. Työskentelet tehokkaasti käyttäen sujuvasti palkkahallinnon tietoteknisiä ohjelmia. Työntekijänä olet itsenäinen ja tehokas, kuitenkin asiakaspalveluhenkisellä ja rauhallisella otteella. Olet luotettava ja tunnollinen. Käsissäsi palkat tulevat maksettua varmasti oikein ja ajallaan.

Tarjoamme sinulle

Monipuoliset tehtävät, virikkeisen työympäristön ja mielenkiintoiset asiakkaat. Palkanlaskijan tehtävissä pääset käyttämään ammattitaitoasi ja antamaan panoksesi koko työyhteisön eduksi. Samalla pääset kehittämään osaamistasi vastuullisten tehtävien parissa ja kasvamaan palkanlaskennan asiantuntijana. Meidän kauttamme on mahdollista työllistyä eri mittaisiin työsuhteisiin, toiveittesi ja elämäntilanteesi mukaisesti.

Hakuprosessi

Kerro palkanlaskijan osaamisestasi ja käyttämistäsi palkkahallinnon ohjelmista hakemuksessasi ja liitä mukaan myös CV:si. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta.

Lisätietoja

WorkPower 360° tiimin HR-konsultti Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: palkanlaskija, taloushallinto, määräaikainen, vakituinen