(Poistunut julkaisusta)

PALKANLASKIJA
Rantalainen & Wahlsten Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Haemme uutta palkanlaskijaa kasvumme tueksi sekä Tampereelle että Turkuun

Palkanlaskijan tehtävässä vastaat asiakkaiden palkkahallinnon tehtävistä kokonaisvaltaisesti. Ajattelutapasi on asiakaslähtöinen ja konsultoiva.  Olet proaktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja pidät huolta siitä, että palvelukokemus on positiivinen –asiassa kuin asiassa!
Sopeudut positiivisuudellasi työyhteisöömme ja kannat vastuun omasta työstäsi hyvällä asenteella. Työskentelyotteesi on reipas ja asiantunteva.

Palkanlaskijalta odotamme rautaista otetta ja kokemusta kaikista palkanlaskentaan liittyvistä osa-alueista: tuntipalkat, kuukausipalkat, provisiot, urakkapalkat ja lomalaskennat sekä viranomaisilmoitusten laatimisen. Lisäksi tunnet erilaisia työehtosopimuksia.

Käyttämiämme palkanlaskentaohjelmistoja ovat mm. Netvisor-, Fivaldi- ja Mepco-järjestelmät. Aikaisempi ohjelmisto-osaaminen näiden osalta on iso etu! Mikäli järjestelmät eivät ole kaikilta osin tuttuja, pystyt vakuuttamaan siitä, että opit ne ripeästi.

Menestyt työssä itsenäisellä ja oma-aloitteisella työskentelyotteella sekä kyvyllä kantaa vastuuta.

Tärkeintä on, että viihdyt numeroiden ja tekemisen parissa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Lisäksi arvostamme PHT-tutkintoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän Suomen neljänneksi suurimmassa tilitoimistossa.

Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän työpaikan edut. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja ammatillisesta kehittymisestä mm. tarjoamalla erilaisia hyvinvointietuja, mittavan koulutuspaketin vuosittain sekä etenemismahdollisuuksia.

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Meidän prioriteettimme on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa Rantalaisella palkanlaskijana toimimisesta saat Tampereen osalta Tiina Ruutiaiselta perjantaina 9.8. klo 10-12 tai perjantaina 16.8. klo 10-12 numerosta 010 3228 924  ja Turun osalta Terhi Rostilta keskiviikkona 7.8. klo 15-17 tai  perjantaina 16.8. klo 9-11 numerosta 010 321 6574.

Mercuri Urvalissa projektista vastaa konsultti Satu Möller, 040 186 0130.

Ansioluettelon ja hakemuskirjeen palkkatoiveineen voit lähettää 25.8.2019 mennessä Mercuri Urvalin nettisivuilla www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-14329. Kontaktoimme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten toimithan ripeästi!