(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
R-Kioski

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Haemme R-kioskille Palkanlaskijaa palvelemaan R-kauppiaita

Haemme kauppiaiden palkkapalveluiden tiimiin uutta ammattilaista tai sellaiseksi haluavaa, hoitamaan itsenäisesti R-kauppiaittemme palkanlaskentaa ja siihen liittyviä muita tehtäviä. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen, vähintään vuoden kestävä äitiysloman sijaisuus. Aloitus elokuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Olet yhteydessä kauppiaisiin ja pidät huolta, että he saavat parhaan palvelun ja asiantuntijan, johon voi luottaa. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla kaupallinen koulutus.

Lisäksi toivomme:

  • hyvää asiakaspalvelukykyä, tiimityöskentelytaitoja ja paineensietokykyä
  • kykyä omaksua uusia sovelluksia ja hyödyntää niitä työssäsi tehokkaasti
  • kiinnostusta kehittyä kirjanpitoasioissa
  • vastuuntuntoisuutta
  • kokemusta palkanlaskennasta 
  • joustavuutta työajoissa

Arvostamme aktiivista otetta työhön, systemaattisuutta ja tarkkuutta. Pidät työskentelystä tietojärjestelmien parissa ja haluat kehittää asiantuntijuuttasi. Käytämme palkanlaskennassa Mepco–sovellusta.

Hoidat tulevaisuudessa itsenäisesti alueesi R-kauppiasyritysten palkanlaskennan. Jokaisella R-kauppiaalla on oma osakeyhtiönsä. Mukana on niin tunti- kuin kuukausipalkkoja ja noudatamme Kaupan työehtosopimusta

Kysy lisää tehtävästä: maanantaina 24.6 klo 9-11 tai torstaina 27.6. klo klo 9-11 puh.nro 050-377 1360/ Henkilöstö- ja palkkapäällikkö Marianne Kesseli.

Lähetä hakemuksesi  palkkatoivomuksineen viimeistään 7.7.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen: rekrytointi.tukiorganisaatio@r-kioski.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.