Palkanlaskija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Verkkotilit Oy etsii ammattitaitoista ja kokenutta PALKANLASKIJAA vakituiseen työsuhteeseen Lahteen. Jos siis innostut numeroista sekä palvelualttiista ja asiakkaista välittävästä työkulttuurista, olet todennäköisesti juuri etsimämme tyyppi!

Työsi tulisi sisältämään paljon asiakasrajapinnassa työskentelyä, joten sinulta tulisi löytyä positiivista tiimihenkeä ja kykyä hoitaa työtehtäviä alusta loppuun itsenäisesti sekä toimia asiakkaiden kanssa hymy huulessa.

Tehtäviisi palkanlaskijana kuuluu muun muassa tilien täsmäytykset, tilinpäätöksien teko, palkanlaskenta, alv-kirjausten ymmärtäminen ja alv-ilmoitusten teko, maksuliikenteen hoito sekä osto ja myyntireskontranhoito. Näiden lisäksi pääset verrattain pienessä huipputiimissämme tekemään monipuolisesti muitakin taloushallinnon työtehtäviä. Tehtävään vaaditaan aiempaa kokemusta palkanlaskijan tehtävistä. Hommaa siis riittää, mutta työtä pelkäämättömällä rennolla ja rempseällä asenteella pärjää pitkälle.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan pitkään alalla olleeseen asiantuntevaan organisaatioon kehittymään rautaisten ammattilaisten tukemana. Jos ilmoitus sai sinut innostumaan ja numerot alkoivat kiilua silmissäsi, olethan pikimmiten yhteydessä meihin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269958
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti