(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Verkkotilit Oy etsii ammattitaitoista ja kokenutta PALKANLASKIJAA vakituiseen työsuhteeseen Lahteen. Jos siis innostut numeroista sekä palvelualttiista ja asiakkaista välittävästä työkulttuurista, olet todennäköisesti juuri etsimämme tyyppi!

Työsi tulisi sisältämään paljon asiakasrajapinnassa työskentelyä, joten sinulta tulisi löytyä positiivista tiimihenkeä ja kykyä hoitaa työtehtäviä alusta loppuun itsenäisesti sekä toimia asiakkaiden kanssa hymy huulessa.

Tehtäviisi palkanlaskijana kuuluu palkanlaskenta ja siihen liittyvät muut tehtävät kuten kelan hakemukset, tulorekisteri-ilmoitukset ja muut sekalaiset palkanlaskennan tehtävät. Autat asiakkaitamme henkilöstöhallinnan asioissa ja tarvittaessa laadit vaikka työsopimuksen. Hommaa siis riittää, mutta työtä pelkäämättömällä rennolla ja rempseällä asenteella pärjää pitkälle.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan pitkään alalla olleeseen asiantuntevaan organisaatioon kehittymään rautaisten ammattilaisten tukemana. Jos ilmoitus sai sinut innostumaan ja numerot alkoivat kiilua silmissäsi, olethan pikimmiten yhteydessä meihin!