(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019
Asiakkaillemme John Deere -tuotemerkki on edelläkävijän maineessa joka puolella maailmaa
niin uudenaikaisessa teknologiassa kuin myös tuotteiden laadussa ja niiden luotettavuudessa.
Tervetuloa menestymään John Deeren palveluksessa. Toimimme globaalisti ja
työllistämme maailmanlaajuisesti yli 68 000 henkilöä. Yhtiön maatalous-, metsäkone- sekä ympäristönhoitotoimialojemme yhteinen liikevaihto on yli 29 miljardia USD.

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, missä sijaitsevat pyöräalustaisten metsäkoneiden tuotekehitys ja Euroopan markkinointikeskus. Suomessa yhtiö työllistää noin 750 henkilöä. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa.
Toimenkuva
Etsimme Tampereelle Hatanpäälle tai Joensuuhun

John Deere -tuotemerkki on yksi maailman vanhimpia. Meitä ohjaavat arvot ovat rehellisyys, laatu, sitoutuminen ja innovaatio. Palkanlaskijanamme vastaat henkilöstömme palkanlaskusta muun palkkatiimimme tukemana. 750 työntekijäämme ovat teknologiateollisuuden työehtosopimuksen piirissä. Meillä on sekä tunti- että kuukausipalkkaisia työsuhteita.
Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen tehtävän, kansainvälisen, maineikkaan ja vakavaraisen yrityksen palveluksessa. Investoimme henkilöstömme osaamiseen sekä uuden teknologian kehittämiseen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja edut. Kyseessä on kokopäiväinen, vakituinen työsuhde. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan työn mahdollisimman pian.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on
- vahva kokemus palkanlaskijan työstä
- itsenäinen ja ratkaisukeskeinen työote
- vahva vastuuntunto
- hyvät tietotekniset perustaidot
- hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot
- halua ja kykyä toimia tiimissä
- sujuva suomen kielen taito
Eduksi katsomme
- kokemuksen Mepco -ohjelman käytöstä
- sujuvan englannin kielen taidon
Muut tiedot
Toivottavasti ilmoitus herätti innostuksen hakea tehtävään. Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta! Kerro meille itsestäsi jättämällä hakemus osoitteessa https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat 14.5.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan etsimämme henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa VMP Varamiespalvelun rekrytointikonsultti Kaisa-Maria Kokkonen, kaisa-maria.kokkonen@vmp.fi, 044 588 6109.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Kaisa-Maria Kokkonen, kaisa-maria.kokkonen@vmp.fi, 044 588 6109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.05.2019 mennessä.