(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Profitcount on vuonna 1993 perustettu helsinkiläinen tilitoimisto, joka sijaitsee Sörnäistenkadulla. Profitcountin visio on tarjota asiakkaiden tarpeita vastaavia taloushallintopalveluita. Profitcountin tiimi on nuori ja työhönsä omistautunut.

Haemme nyt palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Profitcountille urbaaniin tilitoimistoon Sörnäisiin.

Työtehtävät

Koostuvat palkanlaskennasta ja muista siihen liittyvistä tehtävistä. Pääset huolehtimaan palkanlaskennan prosessista alusta loppuun ja hoitamaan muun muassa tunti- ja kuukausipalkkojen laskentaa. Teet palkanlaskentaan liittyviä raportteja kirjanpitoon ja verottajalle. Muita työhön sisältyviä tehtäviä ovat palkanlaskennan lisäksi esimerkiksi reskontrat ja asiakkaiden konsultointi. Vastuuta ja tehtäviä on mahdollista saada lisää oman osaamisen ja halun mukaisesti, jolloin työtehtävät ja työnkuva on muokattavissa juuri sinun näköiseksi.

Odotamme sinulta

-Kaupallista, esimerkiksi merkonomin tai tradenomin koulutusta

-Työkokemusta palkanlaskennasta ja eri alojen työlainsäädännöstä ja TES:eistä

-Osaamista taloushallinnon ohjelmista, asiakasyrityksellä on käytössä taloushallinnon ohjelma Visma Fivaldi

-Asiakaspalveluhenkistä, positiivista ja tiimihenkistä työskentelyotetta. Olet luonteeltasi positiivinen ja energinen

-Joustavuutta, nopeutta ja luotettavuutta työn suorittamisen osalta. Olet vastuullinen, oma-aloitteinen ja varustettu hyvällä maalaisjärjellä

-Kielitaitoa. Suomen lisäksi osaat ainakin englantia ja mahdollisesti ruotsia 

Tarjoamme sinulle

Huikean työympäristön ja auttavat kollegat. Tässä yrityksessä ymmärretään, ettei työntekijä voi tietää tai muistaa kaikkea ja siksi tiimi tukee ja auttaa sinua kaikessa. Matalan hierarkian työyhteisö ja maltillisesti kasvava yritys takaa ammatillisten tavoitteidesi täyttymisen ja turvallisen työpaikan. Voit rauhassa keskittyä työntekoon turvatun työpaikan ja paikallisen sopimisen ansiosta. Yrityksessä panostetaan hyvinvointiin, josta esimerkkinä muun muassa etätyömahdollisuus, vuosittainen ulkomaanmatka työporukalla, lounas- ja virike-edut. Muita etuja tehtävässä on bonuspalkkaus ja tyytyväiset, palvelua suosittelevat asiakkaat.

Hakuprosessi

Haluamme kuulla sinusta ja palkanlaskijan osaamisestasi mahdollisimman pian, viimeistään 22.5. Kerrothan hakemuksessasi myös käyttämistäsi palkkahallinnon ohjelmista ja liitä mukaan myös CV:si palkkatoiveineen. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen 040 630 8101, erica.ollikainen@workpower.fi

Avainsanat: palkanlaskija, taloushallinto, vakituinen