(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Etsimme asiakkaallemme Nokialle palkanlaskijaa

Tehtävään edellytämme aiempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä, kykyä tulkita eri työehtosopimuksia ja numerotarkkuutta.

Eduksi katsotaan jos sinulla on aikaisempaa kokemusta esim.Tikon, Procountor tai Mepco ohjelmista.

Olet työotteeltasi joustava ja tarkka. Haluat kehittyä oman alasi ammattilaiseksi ja uusien asioiden oppiminen on  sinulle mieluista. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa palvelutiimissä. Laskennan prosessit ja muut järjestelmät ovat täysin sähköistetyt ja nykyajan vaatimustason mukaiset.

Jos kiinnostuit, laita hakemus oheisen linkin kautta 19.5.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi