(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Palkkaryhmä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Palkanlaskija, osa-/kokoaikainen, Palkkaryhmä Oy, Nokia

Oletko numerotarkka sekä tunnollinen omasta työnjäljestäsi? Kiinnostaako sinua työskennellä kehittyvässä asiakasyrityksessä palkanlaskennan näköalapaikalla? Sinulla on ehkä jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja haet uusia haasteita? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme palkanlaskija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Palkkaryhmä Oy:lle, palkanlaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Nokialle. Tehtävä on kokoaikainen tai osa-aikainen riippuen tilanteestasi ja työllistyt Studentworkin kautta asiakkaalle 8kk vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan riveihin.  

Palkanlaskijana pääset toimimaan vastuullisessa tehtävänkuvassa, jossa aiemman osaamisesi huomioiden työskentelet avustavien palkanlaskentatehtävien parissa tai hoidat omia asiakkuuksien palkanlaskentaa. Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on soveltuva koulutus alalle sekä kokemusta palkanlaskennan ohjelmistoista esim. työharjoittelun tai aiemman työkokemuksen kautta. Tehtävä voi olla osa- tai kokoaikainen riippuen tilanteestasi.

Mikäli sinulle on kertynyt kokemusta erilaisten työehtosopimusten perusteista tai sisällöistä ja niiden soveltamisesta palkanlaskennassa ja/tai kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, katsotaan se eduksi hakuprosessissa.

Pääasialliset tehtävät

  • Palkanlaskenta ja vuorovaikutus eri sidosryhmien kanssa

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. merkonomi, tradenomi)
  • Numerotarkkuutta ja vastuullisuutta
  • Kokemusta jostakin/joistakin seuraavista ohjelmistoista (Tikon, Netvisor, Fivaldi, Procountor, Mebco)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Kehittää taitojasi palkanlaskijana
  • Työskennellä vastuullisessa toimessa
  • Omien asiakkuuksien hoitoon osaamisesi karttuessa
  • Näköalapaikkaan kehittyvässä oman alansa asiantuntijayrityksessä
  • Osaavan tiimin ympärillesi
  • Työskennellä nykyaikaisessa sähköisessä työympäristössä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 02.06.2019 , mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen, santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.