(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Haemme asiakkaallemme PALKANLASKIJAA kesäloman sijaisuuteen. Työskentely ajoittuu n. 5 viikoksi heinä-elokuun ajalle.

Tehtävä sisältää mm. tunti- ja kuukausipalkkalaisten palkanlaskennan, osto- ja myyntireskontran hoitoa, sähköisten viranomaisilmoituksien tekemistä sekä muita toimistotöitä. Käytössä on Control 9000 -ohjelma. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Sinulla on hyvät IT-taidot ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Työssäsi olet tarkka, huolellinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti kotisivuillamme.

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 376 5735.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.