(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt palkanlaskijaa Tampereelle palkanlaskentakeskukseemme.

Mitä teet

Työtehtäväsi painottuvat työntekijäpalkanlaskentaan ja palkkakirjanpitoon.

Kuka olet

  • Sinulla on aiempaa palkanlaskennan kokemusta ja hallitset erinomaisesti paperiteollisuuden työehtosopimuksen
  • Olet työssäsi itsenäinen, luotettava ja huolellinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky
  • Olet muutosvalmis ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot
  • Englannin kielitaito, kokemus CGI-palkat palkkajärjestelmästä sekä Tuntilehti ajanhallintajärjestelmästä katsotaan eduksesi

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Aki Vuorenmaa, puh. 0204146647.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 26.05.2019 mennessä. Liitäthän hakemuksen oheen myös ansioluettelosi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja voimme aloittaa haastattelut ennen hakuajan päättymistä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.