(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Menestyvien yritysten toiminnan takaa osaava henkilöstö, joka toimii tehokkaasti, tuottaa laadukasta jälkeä ja nauttii aikaansaannoksistaan. Sihdillä intohimonamme on löytää ja valita oikeat henkilöt työpaikkoihin. Kun osaaminen, persoona ja motivaatio kohtaavat, olemme onnistuneet työssämme.

Haemme Tampereen palkkahallintotiimiin kokoaikaista

PALKANLASKIJAA.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden loppuun saakka.

Tehtäviisi kuuluu vuokratyöntekijöiden palkanlaskenta ja siihen liittyvät työtehtävät. Tarkempi tehtävänkuvaus määräytyy aikaisemman kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Tehtävä edellyttää työehtosopimuksien tuntemusta tai niiden omaksumisvalmiutta. Työssäsi tulee näkyä vastuullisuus ja tarkkuus. Lisäksi tehtävä edellyttää joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä. Valitessamme työntekijää otamme huomioon aikaisemman kokemuksen MEPCO-järjestelmän käytöstä.

Tarjoamme näköalapaikan johtavassa, kansainvälisessä henkilöstöpalveluyrityksessä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Valittavalle henkilölle annamme kattavan perehdytyksen yritykseemme sekä työtehtäviin. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä yrityksessä mahtavien työkavereiden seurassa. Kokemuksen karttuessa saat laajan osaamisen moniin eri työehtosopimuksiin ja pääset tekemään monipuolisesti kaikkia palkanlaskennan työtehtäviä.

Ketjussamme sinua odottaa rento, hauska ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palkkahallinnon Team Leader Tiia Helminen p. 050 4067192, tiia.helminen@sihti.fi

Haethan paikkaa viimeistään 28.4.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!