(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Haemme rautaisen ammattitaidon ja asiakaspalveluasenteen omaavaa

PALKANLASKIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin tai Kemiin.

Vastaat nimetystä kokonaisuudesta yhteistyössä oman liiketoiminta-alueesi palkanlaskijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu aineiston valmistelu, palkka-ajot, tilitykset, viranomaisraportointi sekä kirjanpidon täsmäytys ja henkilöstökulujen oikeellisuuden varmistaminen. Tuet myös esimiehiä palkkojen oikeellisuuden varmistamisessa.

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta (tradenomi, merkonomi) sekä useamman vuoden kokemusta itsenäisestä palkanlaskennasta. Työ edellyttää työehtosopimusten tulkintakykyä sekä palkkoihin liittyvän lainsäädännön tuntemista. Mepco-järjestelmän tuntemus on eduksi. Olet tarkka ja huolellinen tiimipelaaja, osaat tuoda oman asiantuntemuksesi esille myös muita kuunnellen ja olet avoin uusille ajatuksille.

Pääset mukaan juuri parhaaseen aikaan kehittämään palkanlaskentaprosesseja Mehiläisessä. Olemme käynnistäneet kehityshankeen, jonka myötä prosessit käydään läpi ja kehitysaskeleet suunnitellaan yhdessä eteenpäin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työkokonaisuuden osaavassa palkanlaskennan tiimissä, jossa pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä alueen esimiesten ja liiketoimintajohdon kanssa.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ydinkeskustan ulkopuolella Helsingissä. Työaikamme on joustava.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.4.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa palkanlaskennan esimies Tarja Frantsi p. 040 4814 728, 5.4. klo 10-11 tai 9.4. klo 15-16.