(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Asiakkaamme on aktiivinen talous- ja henkilöstöhallinnon kehittäjä ja palveleva asiantuntijaorganisaatio.

Etsimme heille nyt PALKANLASKIJAA Pirkanmaan alueelle

Olet kokenut asiantuntija tai vasta urasi alkutaipaleella oleva osaaja, tärkeintä on kuitenkin että olet motivoitunut ja innostunut työskentelemään taloushallinnon ja palkanlaskijan vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä.

Sinulla on takataskussasi taloushallinnon tutkinto, ja suomenkielen lisäksi pystyt tuottamaan materiaalia myös englanniksi kirjoitettuna. Olet tietoteknisesti näppärä ja hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat. Osaaminen taloushallinnon ohjelmistoista on toki myös eduksesi. Tärkeintä on, että tiedät jo jotain palkanlaskennasta ja haluat kehittää edelleen omaa osaamistasi. Tarvitset myös repullisen sosiaalisia taitoja, loogista päättelykykyä ja elämäntaitojen hallintaa, sillä alalla tapahtuu koko ajan muutoksia.

Jos kiinnostuit, laita hakemus mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Tarvittaessa lisätietoja antaa Minna Mansikkamäki 040- 571 1741.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi