(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Palkkaryhmä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019
Palkkaryhmä Oy on vastikään, Pirkanmaan Palkkapalvelu Ky:n rinnalle, perustettu palkanlaskentaan ja palkkahallintoon erikoistunut palveluyritys. Palkkaryhmän kantaviin voimiin kuuluu pitkän kokemuksen omaavia ammattilaisia niin palkanlaskennan kuin palkkahallinnon koulutuksen saralta. Suomen palkkahallinnon eturivin ammattilaisten palvelukonseptissa on palkkahallinnon asiakkaita kaikilta toimialoilta kautta Suomen. Asiakaskunta ja toiminnan infra ovat valmiina, vain intohimoisia palkanlaskennan ammattilaisia tai ammattilaisiksi haluavia puuttuu ryhmästä. Lue lisää: www.pirpalkat.fi

Haemme asiakkaallemme Palkkaryhmä Oy:lle hyvällä asenteella varustettua

PALKANLASKIJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen suorarekrytointina.

Edellytämme hakijoilta:
- Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä
- Kykyä tulkita eri työehtosopimuksia
- Numerotarkkuutta
- Mahdollisuutta joustaviin työaikoihin
- Halua kehittää itseään ja oppia uutta

Eduksesi katsotaan:
- Käyttökokemus ohjelmista Tikon, Netvisor, Fivaldi, Mepco ja/tai Procountor

Palkkaryhmä Oy tarjoaa Sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja kehittyvän tehtäväkokonaisuuden mukavassa, kannustavassa ja nykyaikaisessa palvelutiimissä. Palkkaryhmä takaa Sinulle vastuullisen itseohjautuvan tehtäväkokonaisuuden, jossa hoidat Sinulle nimettyjen asiakasyritysten palkanlaskentaprosessin alusta loppuun. Palkanlaskijan tehtäväkokonaisuus muotoutuu henkilön kokemuksen, tietotaidon sekä henkilökohtaisten ominaisuuksien ja mieltymysten mukaan. Laskennan prosessit ja käytettävät järjestelmät ovat täysin sähköistetyt ja nykyajan vaatimustason mukaiset.

Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti! Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952.