(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Accountor on kaikkea muuta kuin tavallinen palveluyritys.  Konsernimme tarjoaa palkka-, talous-, IT- sekä HR-palveluja, kehittää oikeita prosesseja, sijoittaa oikeat ihmiset ja rakenteet oikeaan paikkaan ja tekee oikeita asioita parhaiden mahdollisten työkalujen ja ohjelmistojen avulla. 

Meitä on yli 2500 työntekijää kahdeksassa eri maassa, ja keskeisen johtamisideologiamme Leadermentin avulla kehitämme paitsi asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuloksia, ennen kaikkea omia työntekijöitämme.
 


Haemme Porin ja Jyväskylän palkkatiimeihimme liiketoimintamme kasvaessa lisää innokkaita ja osaavia palkanlaskijoita.

Palkkahallinnon ammattilaisena vastaat yhden kriittisimmän taloushallintopalvelun tuottamisesta asiakkaillemme yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Tarjolla on eri tasoisia palkanlaskennan tehtäviä ja työnkuvasi määrittyy oman osaamisesi, motivaatiosi ja kehittymishalusi mukaan. Voit siis olla kokenut konkari tai uransa alkutaipaleella oleva vastavalmistunut.

Palkanlaskenta-osaamisen lisäksi osaat jalostaa tietoa asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja selvität hänen todelliset tarpeensa. Työsi tuloksista iloitsee moni kerran tai pari kuukaudessa. 
 

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan paremmin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.
 
Työntekijämme saavat myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.
 
Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. 
 
 
Tehtävässä menestymistä helpottaa kaupallinen koulutus (esim. merkonomi / tradenomi), kokemus palkanlaskennan työtehtävistä, Mepco HRM –järjestelmän tuntemus, työlainsäädännön ja mielellään useamman työehtosopimuksen hyvä hallinta sekä tarkkuus ja kyky omaksua uusia sovelluksia ja hyödyntää niitä työssäsi tehokkaasti. Suoritettu PHT-tutkinto tukee työssä menestymistä. Työskentelet luontevasti asiakkaiden kanssa ja sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”
 
 
Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antaa Jyväskylän osalta tiimiesimies Anne Janhonen p. 040 823 1185 maanantaina 18.3. klo 13-15 ja keskiviikkona 20.3. klo 13-15.

Porin osalta tiimiesimies Milla Mäkiranta p. 040 702 5720 perjantai 15.3. klo 12-13 ja keskiviikkona 20.3. 9.30-10.30.


 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.3.2019 mennessä.