(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
TA-Asumisoikeus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Espoon tai Hämeenlinnan toimipisteeseemme kokenutta ja kehittämishaluista

Palkanlaskijaa

Onko sinulla vahva palkanlaskennan osaaminen? Kehitätkö mielelläsi palkanlaskentaprosessia? Innostutko uusista asioista ja järjestelmistä? Oletko valmis kantamaan vastuuta itsenäisesti, mukava ja osaava työporukka tukenasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Palkanlaskijana vastaat itsenäisesti nimettyjen yhtiöiden palkanlaskentaprosessista. Hoidat kokonaisvaltaisesti kuukausittaista palkkaprosessia kooten palkka-aineistot, hoitaen palkkojen maksatuksen ja viranomaisraportoinnin. Toimit matkasihteerinä vastaten matkalaskujen käsittelystä ja maksatuksesta. Sinulla on tärkeä rooli palkanlaskentajärjestelmän käyttöönoton loppuunsaattamisessa.

Työskentelet osana kuuden henkilön HR tiimiä henkilöstöpäällikön alaisuudessa. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on halutessasi mahdollisuus laajentaa osaamistasi osallistumalla erilaisiin HR:n kehitysprojekteihin. Arvostamme kehitys- ja muutosmyönteisyyttä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja useamman vuoden kokemus palkanlaskennasta.  Olet oma-aloitteinen, tarkka ja täsmällinen työssäsi. Teet työtäsi asiakaspalvelulähtöisesti ja vastuullisesti ja suhtaudut eteen tuleviin haasteisiin ratkaisukeskeisesti. Osaat tulkita työehtosopimuksia ja soveltaa niitä käytäntöön. Sinulla on kokemusta eri palkkajärjestelmistä ja olet mahdollisesti ollut mukana järjestelmän käyttöönottoprojektissa.

Sinulle on etua tehtävän hoitamisessa, jos hallitset kiinteistöalan sekä matkailu- ja ravintola-alan palkanlaskennan ja sinulla on käyttökokemusta Sonet Premium palkanlaskentajärjestelmästä. Nämä eivät kuitenkaan ole ehdottomia edellytyksiä. Uskomme, että jokainen voi oppia uutta, kunhan asenne on kohdallaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut tiimi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpisteesi voi sijaita joko Espoossa tai Hämeenlinnassa.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään ke 20.3.2019 rekry@ta.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Reija Taiha, p. 040 9222 672. Tavoitat Reijan parhaiten pe 8.3., pe 15.3. tai ke 20.3.