(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019
Etsimme asiakkaallemme Kauhajoelle Tietokauha Oy.lle PALKANLASKIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet koulutukseltasi merkonomi tai tradenomi. Sinulta löytyy entuudestaan muutaman vuoden työkokemus palkanlaskijan- sekä kirjanpidon työtehtävistä. Eduksesi katsomme, mikäli olet aiemmin käyttänyt Tikon taloushallinto-ohjelmistoa.

Työlainsäädäntö ja useamman alan TES:it ovat sinulle jo tuttuja ja omaksut nopeasti uusien työehtosopimusten tärkeimmän sisällön. Olet asiakaspalveluhenkinen ja osaat asiantuntevalla otteella palvella puhelimitse sekä kasvotusten asiakkaita. Työskentelet itsenäisesti osana tiimiä. Olet luotettava ja tunnollinen. Toivomme, että olet valmis tarttumaan myös muihin taloustiimin päivittäisiin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen arvostetulla asiakkaallamme. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go On Seinäjoen välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja varmista paikkasi työhaastattelussa Seinäjoen toimistollamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä.

Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Kerro meille lisää itsestäsi, osaamisestasi ja käyttämistäsi palkkahallinnon ohjelmista hakemuksessasi, liitä mukaan myös CV.si.