(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Go On Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Etsimme asiakkaallemme Vaasaan ammattitaitoista PALKANLASKIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palkanlaskijan työtehtävät ovat monipuolisia palkanlaskennan työtehtäviä. Vastaat itsenäisesti asiakasyritysten palkkahallintopalvelusta, sekä sinulle nimetyistä asiakkuuksista. Työtehtäviin kuuluvat myös viranomaisilmoitusten, tilastojen ja erilaisten palkanlaskentaan liittyvien hakemusten, ansiotiedustelujen ja todistusten tekeminen.

Työssä menestymisen edellytys on aiempi kokemus palkanlaskennan työtehtävistä. Sinulla on itsenäinen, huolellinen ja vastuullinen ote työhösi. Hyvän koulutus- ja kokemustaustan lisäksi arvostamme hyviä asiakaspalvelu- vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.
Aikaisempi käyttökokemus Mepco- ja Tikon- järjestelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen alalla pitkään toimineessa yrityksessä. Hyvät henkilöstöedut, sekä rennon tiimin tuen.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja asiakasyrityksen välille.
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja varmista paikkasi työhaastattelussa Vaasan toimistollamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Vaasa on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä.

Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).