(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme hoitoalan asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle palkanlaskijoita. Työsuhteet ovat vakituisia ja niissä on säännöllinen toimistotyöaika.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti palkanlaskentaprosessista aina palkkamateriaalien valmistamisesta palkkalaskelmaan asti. Ylläpidät palkkatietojärjestelmää sekä hoidat viranomaisilmoitukset ja raportoinnit. Osa työtä on työehtosopimusten tulkinta. Laskettavat palkat ovat sekä kuukausi- että tuntipalkkoja. Hoidat myös henkilöstön ja esimiesten asiakaspalvelua ja neuvontaa palkanlaskentaan liittyvissä asioissa.

Odotamme sinulta

Aiempaa kokemusta palkanlaskennasta sekä työlainsäädännön ja jonkin työehtosopimuksen soveltamisesta. Tulet työskentelemään osana palkanlaskijoiden tiimiä sekä yhteistyössä esimiesten kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät yhteistyötaidot sekä palveluhenkisyyttä. Olet tarkka ja huolellinen työntekijä, jolle on tärkeää tarjota ajantasaista tietoa niin työntekijöille, kollegoille kuin esimiehillekin. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja toimit hyvin paineen alla.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja Mepcon tai jonkin muun järjestelmän käyttäminen katsotaan eduksi. Kommunikoit hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti suomen kielellä. Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen tai KVTES:n tuntemus on plussaa. Kaupallinen koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi) on eduksi työssä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle

Kilpailukykyisen palkan ja säännölliset työajat. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden vaikuttaa tehtävän kehittämiseen.

Hakuprosessi

Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta. Liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa:
Workpower 360° HR-koordinaattori Erica Ollikainen erica.ollikainen@workpower.fi

Avainsanat: palkanlaskija, taloushallinto, vakituinen