(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, henkilöarvioinnit sekä koulutus. Toimimme valtakunnallisesti ja meillä on yhteensä 14 toimipistettä. Olemme Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lue lisätietoja meistä osoitteesta www.go-on.fi.

Tiimissämme on kahdelle innokkaalle Palkanlaskija-osaajalle työpaikka ensi kesäksi vapaana! Oletko sinä etsimämme osaaja?

Palkanlaskijana työtehtäväsi koostuvat mm. palkanlaskennasta, laskutuksesta sekä muista avustavista taloushallinnon työtehtävistä. Toivomme että käytät sujuvasti taloushallinnon järjestelmiä, eduksesi on erityisesti kokemus Mepcon palkkahallinnon järjestelmästä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo jonkin verran aiempaa käytännön kokemusta vastaavista työtehtävistä. Persoonana toivomme sinun olevan positiivinen ja motivoitunut työntekijä, jonka työnjälki on tarkkaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän hyvässä työyhteisössä, jossa on mukava tehdä töitä. Lisäksi tukenasi on ammattitaitoinen palkanlaskentatiimi. Toimistomme sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa.

Työtehtävä alkaa toukokuun alussa ja kestää arviolta elokuun loppuun.

Mikäli tunnistit itsesi ja olet etsimämme osaaja, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.