(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Hei Sinä palkanlaskennan taitaja. Me haluamme herättää sinun mielenkiintosi, joka mietit seuraavaa askelta työelämässäsi ja tunnet kaipaavasi rooliin, jossa ammattitaitosi ja potentiaalisi pääsevät arvoonsa, ja jossa ne syvenevät ja yhä laajenevat.

Tarjoamme oikeat työvälineet ja kehittyvän ympäristön Sinulle, joka näet palkkapalveluiden tuottamisen arvokkaana. Sinä myös haluat olla mukana kehittämässä digitalisoituvaa palkanlaskentaa. Tulet työskentelemään osana sisäisen palkanlaskennan tiimiämme.

Mistä tässä on kyse?

Me Rainmakerit työskentelemme, “jotta ihmiset voisivat rakastaa omaa työtään”. Autamme asiakkaitamme rakastamaan omaa työtään, ottamalla heiltä haltuun prosesseja, jotka eivät ole heidän ydinosaamistaan - meidän ne sen sijaan ovat.  Meillä on mahtava kirjo asiakkaita eri aloilta, erikokoisista ja muotoisista yrityksistä.

Mihin olemme menossa ja mikä on roolisi merkitys yhteisellä matkalla?

Meidän palvelulupauksenamme on rakentaa parempaa elämää kohtaaminen kerrallaan. Palkkahallinnossamme se tulee tarkoittamaan aikaa asiantuntijatyöhön ja kehitykseen. Matka on alussa, joten olisi tärkeää, että sinulla on halu ja rohkeus olla mukana prosessien robotisoinnissa. Tavoitteena on lähitulevaisuudessa käyttää aikasi ja osaamisesi asiantuntijatyöhön. Kehitystyötä ei luonnollisesti tarvitse tehdä yksin, vaan Rainmakerin robotics- tiimi tulee toteuttamaan toiveesi; Sinulta tarvitaan vain rohkeutta avata keskusteluita ja toiveita arjen työsi helpottamiseksi.

Työpäiviisi tulee kuulumaan tämän kaltaisia tehtäviä:

  • Sinulle nimettyjen asiakkaiden palkkahallinnon itsenäinen hoitaminen (kuukausi-, ja tuntipalkat sekä palkkiot)
  • Palkanlaskennan koko elinkaari palkkamateriaalien varmistamisesta tilinauhaan (palkkalaskelmaan) asti
  • TES-tulkintaa
  • Palkkahallinnon prosessien asiantuntijuus robotisointiprojekteissa

Palkanlaskentajärjestelmänä käytämme Mepcoa, jonka aikaisempi osaaminen ei ole ehdoton edellytys.

Olemme kunnianhimoisia, arvostamme vapautta ja haluamme ottaa vastuuta. Meille on tärkeää ylläpitää yrityskulttuuria, johon kuuluu nauraminen ja välittäminen, itsemme kehittäminen sekä työskentely toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Missiomme Rainmakerilla on johdattaa yrityksiä voittamaan strategiset taistelunsa ja auttaa ihmisiä tekemään sitä, mitä he rakastavat. Haluamme luoda ja jakaa menestystarinoita! Arvostamme Lean-ajattelua jatkuvassa kehittymisessä ja kehitämme uusia palvelukonsepteja ja toimintamalleja jatkuvasti. Haluamme sinut mukaan tuomaan panoksesi toimintamme kehittämiseen.

Lisätietoja ja hakuohje:

Halutessasi kuulla lisää voit soittaa sisäisen palkanlaskennan tiimiesimiehelle Päivi Kososelle, p. 044 733 95 95 (parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9:00-10:00 välillä). Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen meillä? Mikäli tuntuu, kerro se meille. Me haluamme kuulla. Hakuaikaa on 19.11. asti.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Helsinki
Työaika: 37,5h/vko
Kokemus: Arvostamme aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta