(Poistunut julkaisusta)

PALKANLASKIJA
Luhta Sportswear Company

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Haluatko työskennellä yhdessä Euroopan johtavista vaatetusalan yrityksistä? Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa on kehittymismahdollisuuksia sekä tiimin tuen työllesi.

Edeltäjän siirtyessä vastuullisempiin tehtäviin tiimin sisällä haemme Lahteen palkanlaskijaa.

Tehtävän kuvaus:

  • Vastaat noin 400 tuntipalkkaisen työntekijän kuukausittaisesta palkanlaskennasta ja toimit yhteistyössä niin esimiesten kuin sidosryhmien, kuten verohallinnon ja vakuutusyhtiöiden kanssa.
  • Toimit pienen ja tehokkaan HR-tiimin jäsenenä monipuolisessa työtehtävässä. Olet työvuorosuunnitteluohjelman pääkäyttäjä ja koulutat henkilöstöä sen käytössä.

Tehtävän kuvaa on tarkoitus laajentaa valitun henkilön osaamisen / kehittymisen mukaisesti.

Edellytykset:
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta sekä huolellista, tarkkaa ja itsenäistä työskentelytaitoa. Työn aikataulusidonnaisen ja ajoittain hektisen luonteen vuoksi on tärkeää, että olet valmis tarttumaan ripeästi toimeen sekä työskentelemään pitkäjänteisesti, joustavasti ja hyvällä asiakaspalveluasenteella. Kehitämme prosessejamme ja palveluitamme aktiivisesti, minkä vuoksi arvostamme muutosvalmiutta ja kiinnostusta oman toiminnan kehittämiseen. Lisäksi toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi tradenomi).

Käytössämme on Mepco-palkanlaskentajärjestelmä ja MaraPlan-työvuorosuunnitteluohjelma, joiden käyttökokemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 11.11.2018 www.mercuriurval.fi, viite FI-12530. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.