(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme palkanlaskijoita eri pituisiin työsuhteisiin asiakkaillemme Pääkaupunkiseudulle.

Olet koulutukseltasi merkonomi tai tradenomi ja olet joko urasi alussa tai jo pidemmän työuran palkanlaskijana tehnyt ammattilainen. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan ja kyky oppia sekä omaksua uusia asioita.

Työlainsäädäntö ja useamman alan TES:it ovat sinulle jo ehkä tuttuja ja omaksut nopeasti uusien työehtosopimusten tärkeimmän sisällön. Olet asiakaspalveluhenkinen, osaat rauhallisella ja asiantuntevalla otteella palvella puhelimitse sekä kasvotusten asiakkaita suomen ja englannin kielellä. Työskentelet itsenäisesti osana tiimiä. Olet luotettava ja tunnollinen ja palkat tulevat maksettua aina ajallaan ja oikein. Toivomme, että olet valmis tarttumaan myös muihin taloustiimin päivittäisiin tehtäviin.

Kerro meille lisää itsestäsi, osaamisestasi ja käyttämistäsi palkkahallinnon ohjelmista hakemuksessasi, liitä mukaan myös CV:si. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi ainoastaan kotisuvjemme kautta.

Lisätietoja

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi