(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Innovatiivisuus, asiakaslähtöisyys, yhteistyö, vastuullisuus. Näistä työ TietoAkselilla on tehty. Meillä työntekijät nostetaan täyteen potentiaaliinsa ja ymmärrämme yksilöllisen johtamisen tärkeyden.

Etsimme nyt Pieksämäen toimipisteellemme

Palkanlaskijaa

Roolisi on mahdollistaa asiakkaalle keskittyminen omaan työhönsä. Asiantuntijana vastaat asiakkaiden kuukausittaisen palkanlaskennan itsenäisestä hoitamisesta ja palkanlaskennan materiaalien tuottamisesta niin asiakkaalla kuin sidosryhmille. Järjestelmänä Mepco, Procountor, tai Tikon on sinulle tuttu tai olet näppärä oppimaan usein järjestelmien käytön.

Asiakkaat mahdollistavat meidän toiminnan. Ja haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta asiakaspalvelua ja siksi haemme joukkoomme asiantuntijaa, jolle parhaan mahdollisen asiakaspalvelun tarjoaminen on itsestäänselvyys. Asiakas on kuin työkaveri, jonka kanssa yhteistyössä työskennellään kohti yhteistä tavoitetta.

Pieksämäellä odottaa sinua tiimillinen asiantuntijoita. Yhdessä onnistumme saavuttamaan tavoitteemme ja tuottamaan laadukasta palvelua asiakkaillemme. Kahvihuoneesta kuuluu iloista jutustelua yhteisten taukojen aikana ja taukoliikuntasovellus saa myös peput ylös penkistä. TietoAkselin syyskuisessa henkilöstökyselyssä työilmapiiri tulos oli 4,3/5.

TietoAkselissa tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään niin päivittäistä kuin myös syvempää asiantuntijaosaamistasi. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme jatkuvan koulutuksen ja asiantuntijaorganisaatiomme sisäisen tuen.

Jos mietit seuraavaa askelta työelämässäsi ja haluat rooliin, jossa ammattitaitosi ja potentiaalisi pääsevät arvoonsa, hae meille 28.10.2018 mennessä osoitteessa www.tietoakseli.fi/tyopaikat/

Lisätietoja rekrytoinnista antaa Aluejohtajana toimiva Arja Kauppinen 19.10.2018 ja 25.10.2018 klo 12.00-14.00 välillä.

UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 130 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla. Käytössämme on muun muuassa ProCountor-, Mepco- ja Lemonsoft-ohjelmistot.

Kuulumme TietoAkseli Yhtiöt konserniin, johon kuuluu UHY TietoAkselin lisäksi tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners sekä yritysjärjestelyiden asiantuntija Vinanssi Corporate Finance.