(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Satakerta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Oletko kokenut palkanlaskija tai haetko kokemusta palkanlaskennan tehtävistä? Haemme asiakkaallemme Satakerta Rödl & Partner Oy:lle ammattitaitoista palkanlaskijaa äitiysloman sijaisuuteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja sijaisuuden arvioitu kesto on ainakin tammikuun 2019 lopulle, mutta mahdollisesti jopa syksyyn 2019 saakka. Työpaikka sijaitsee Kouvolassa.

Tehtäviisi kuuluu palkanlaskennan prosessi kokonaisuudessaan aina viranomaisilmoituksiin ja muihin sidosryhmäilmoittamisiin saakka. Sinulla on tukenasi tiimi ja työssä hoidat paljon myös Helsingin asiakkuuksia.

Olet tiimihenkinen, pidät asiakaspalvelusta ja sinulla on jo muutaman vuoden kokemus palkanlaskennan tehtävistä. Eduksi on, mikäli sinulla on kokemusta Mepco, Tikon, Procountor –palkkajärjestelmistä. Käytät myös sujuvasti MS Office-ohjelmia. Sinulla on myös tehtävään soveltuva koulutus. Suurin osa asiakkuuksista on vielä kotimaisia, mutta kasvavissa määrin kansainvälisten asiakkuuksien määrä nousee, joten tuntuuhan sinusta luontevalta asioida myös englannin kielellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853. Toimitathan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen Baronan rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian. Hakijoita kartoitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti hyvän tekijän löydyttyä, joten hae nopeasti!