(Poistunut julkaisusta)

PALKANLASKIJA
Aallon Tilitoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Kasvun jatkuessa haemme joukkoomme asiakasvastuullista

PALKANLASKIJAA

vastaamaan nimettyjen asiakkaidemme palkkahallinnosta kokonaisvaltaisesti.

Sinulla on vankka käytännön kokemus palkanlaskennasta, mielellään Mepco tai Tikon -sovelluksella tilitoimistossa.  Arvostamme erilaisten työehtosopimusten tuntemusta sekä halua ja kykyä osallistua uusien toimintatapojen kehittämiseen. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun ja tiimissä työskentelyn merkityksen menestyksellisessä toiminnassa. PHT-tukinto tai valmius tutkinnon suorittamiseen luetaan ansioksi. Sujuva suomenkielen taito on tarpeellinen asiakkuuksien hoidossa. Englannin- ja/tai ruotsinkielen taito on lisäetu.
 
Tarjoamme osaavalle henkilölle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät hyvässä ja henkilöstöstään huolta pitävässä työyhteisössä. Panostamme määrätietoisesti henkilökuntamme jatkuvaan koulutukseen. Omat asiantuntijamme ovat tarvittaessa tukena palkanlaskennan, verotuksen ja tietotekniikan erityiskysymyksissä.

Kiinnostaako Sinua tehtävä alansa uraauurtavassa yrityksessä?

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan sähköpostitse rekry@aallon.fi. Lisätietoja antaa tarvittaessa Aallon Tilitoimisto Oy:n toimitusjohtaja Marko Kämppi, puhelin 050-5610937.