(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018
Haemme kansainvälisesti ja useammassa kymmenessä maassa toimivan Konsernin tytäryhtiölle PALKANLASKIJAA Jyväskylään. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiallisesti palkanlaskenta- ja työajanseurantajärjestelmän ylläpito, palkka-ajot kuukausittain, palkkoihin liittyvät tilitykset, vuosi-ilmoitukset sekä Kela- ja vakuutusyhtiöhakemukset.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen arvostetulla, vakaalla ja joustavalla työnantajalla.

Odotamme hakijoilta vahvaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä, taloushallinnon prosessien ymmärrystä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös tiimityöskentelytaitoja ja palveluhenkisyyttä.

Työtehtävässä tarvitset hyvää englannin kielen taitoa, excel -osaamista ja paineensietokykyä. Katsomme eduksi jo aiemman kokemuksen Mepco- ja FLEX -järjestelmistä.

Oletko etsimässä uusia haasteita pakanlaskennan parista?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Palkanlaskija (ID 6060) sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean ammattilaisen löydyttyä. Voit täyttää pakolliset kentät ja liittää mukaan hakemuskirjeen ansioluettelon kera.Hakuaika päättyy 23.9.2018.