(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Etsimme kokenutta palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteesen palkkahallintopalveluihimme Helsingin Ruoholahteen. Asiakkaamme ovat pääasiassa ulkomaisia yhtiöitä tai näiden suomalaisia tytäryhtiöitä. Tule osaksi ammattitaitoista tiimiämme tuottamaan kokonaisvaltaisia palkkahallinnon palveluita asiakasyrityksillemme.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on tradenomin tai merkonomin tai muu soveltuva tutkinto.
  • Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielen taito.
  • Vähintään 2-3 vuoden kokemusta palkkahallinnon tehtävistä yrityksen sisäisessä palkkahallinnossa, tilitoimistossa tai palkkahallintopalveluihin erikoistuneessa yrityksessä.
  • Mepco-palkanlaskentaohjelman osaaminen on iso etu.

Lisäksi toivomme, että olet järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja tarkka. Aktiivinen ja innostunut asenne näkyy työskentelyssäsi ja pidät tiimissä työskentelyssä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Tukenasi sinulla on mukava työporukka, jossa on positiivinen tekemisen meininki. Meillä pääset oppimaan asiantuntevilta kollegoilta ja työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden parissa. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten tarjoamme hyvät työsuhde-edut - panostamme kattavasti mm. työterveyshuoltoon ja tuemme omaehtoista liikunta- ja muuta harrastustoimintaa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.9.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Hirvonen, puh. 050 337 8218, harri.hirvonen@pwc.com. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.