(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Esittely

Etsimme Helsingin Lassilassa sijaitsevalle kiinteistöpalveluita tuottavalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista

PALKANLASKIJAA

määräaikaiseen/projektiluonteiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää noin puoli vuotta.

Työtehtävät

Toimenkuvaasi tulee kuulumaan monipuoliset palkanlaskennan tehtävät neljän hengen tiimissä. Hoidat sekä kuukausi- että tuntipalkkoja ja tulkitset useita TES:ia; mm. kiinteistöpalveluala (työntekijät ja toimihenkilöt), sähköala ja rakennusala.

Edellytykset

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta palkanlaskennasta ja isoksi eduksesi luemme EmCen käyttökokemuksen. Työntekijänä olet tehokas, huolellinen, palveluhenkinen ja ystävällinen tiimin jäsen.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti hakuohjeiden mukaisesti ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste