(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Elecster Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Haemme nyt Akaaseen aktiivista ja oma-aloitteista

Palkanlaskijaa

Tässä tehtävässä saat vastuullesi reilu sadan työntekijän palkanlaskennan Sonet ohjelmistolla. Vastuualueellesi kuuluu myös palkanlaskentaan liittyvät oheistyöt, sekä yhteydenpito eri ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Tulet olemaan myös ERP järjestelmämme henkilöstöhallinto-osuuden pääkäyttäjä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa asiaosaamista, tarkkuutta, omatoimisuutta ja vastuullisuutta.

Toimit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa ja otteeltasi olet joustava ja pitkäjänteinen. Tartut mielelläsi myös muihin taloushallinnossa käsillä oleviin tehtäviin. Sinulla on kokemusta palkanlaskennasta ja palkkajärjestelmistä ja koulutuksesi on tehtävään soveltuva esim. tradenomi tai vastaava. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tästä avainpaikasta saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477 tai Elecster Oyj, talousjohtaja Risto Koskela, puh. 0400 985 580. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 19.9.2018 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.