(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018
Toimenkuva
Haemme palkanlaskijaa VMP:n omaan tiimiin! Tulet vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta palkanlaskennan osastoa ja toimit jatkuvassa yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa. Erilaiset viranomaisraportoinnit ja muut sidosryhmäraportoinnit ovat osa työnkuvaasi.
Odotamme sinulta
Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus palkanlaskennasta ja työehtosopimusten maailmasta ja pidät työskentelystä sekä itsenäisesti että tiimissä. Olet oma-aloitteinen, tarkka, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja asiakaspalveluasenteesi on kohdallaan. Olet myös kiinnostunut työsi ja työyhteisösi kehittämisestä. Mepco HRM -järjestelmän tuntemus luetaan eduksi.
Muut tiedot
VMP tarjoaa valittavalle henkilölle työyhteisön, jossa viihtyminen ja jatkuva kehittäminen ovat arvossa. Toimialamme edelläkävijänä ja uudistuvana yhtiönä voimme tarjota palkanlaskennan osaajalle hyvät urakehitysmahdollisuudet. Täytä siis hakemuksesi tehtävään jo tänään, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.
Kesto
31.12.2019
Lisätietoja
Sari Europaeus, sari.europaeus@vmp.fi, 050 4677729
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.08.2018 mennessä.