(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Kiinnostaisiko sinua työ palkanlaskennan parissa nuorekkaassa työyhteisössä? Barona Rakennus Oy hakee palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työlainsäädäntö on sinulle tuttu ja omaksut nopeasti uusien työehtosopimusten tärkeimmän sisällön. Kokemus rakennusalan palkanlaskennasta ja Mepco-palkanlaskentajärjestelmä käytöstä katsotaan eduksi. Odotamme, että sinulta hoituu ammattitaidolla myös muut palkanlaskijan toimenkuvaan sisältyvät hallinnolliset tehtävät. Toivomme, että asenteesi on asiakaspalvelulähtöinen, sekä tunnollinen ja tarkka. Omaksut nopeasti uudet tietojärjestelmät ja haluat kehittää itseäsi palkkahallinnon asiantuntijaksi.

Edellytämme hakijalta:

  • Työkokemusta palkanlaskennasta ja laskutuksesta
  • Soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi/tradenomi)

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä ja alansa johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Meillä tehdään töitä tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tikkurilassa.

Työt alkavat joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa palkanlaskennan esimies Reetta Pajala puh. 050 363 2044 arkisin klo. 12-14 välillä.

Edellytykset työnsaannille: Työkokemus, Soveltuva koulutus