(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Haemme nyt kokenutta PALKANLASKIJAA Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevaan moderniin pääkonttoriimme. Työsuhde on kahden vuoden pituinen määräaikaisuus ja alkaa mahdollisimman pian.

ISS Palveluiden Palkkahallinto on osa 90 hengen Talous- ja hallintoyksikköä. Palkkahallinto tuottaa ISS-konsernille Suomessa toimihenkilöpalkanlaskennan ja sen liiketoimintayksiköille työntekijäpalkanlaskennan sekä näiden tukitoiminnot. Palkkahallinnossa työskentelee yhteensä 23 talousalan ammattilaista.

Palkanlaskijana tehtävänäsi on vastata oman palkanlaskenta-alueesi palkkojen oikeellisuudesta ja oikea-aikaisuudesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. käsitellä kela- ja työtapaturmahakemuksia sekä neuvoa esimiehiä palkka-asioissa. Teet työtäsi itsenäisesti, mutta osaavan tiimin tukemana.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta. Arvostamme tehtävään sopivaa koulutusta (esim. taloushallinnon tradenomi tai merkonomi). Toivomme lisäksi, että olet työotteeltasi vastuullinen, oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja reipas. Sinun on helppo työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja olet yhteistyökykyinen, joustava ja luotettava. Kokemus eri työehtosopimuksista ja CGI-Palkat -ohjelman käytöstä katsotaan eduksi. Myös englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkanlaskennan esimies Satu Karppinen (puh: 040 752 3473) 30.7.2018 saakka arkisin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison  yrityksen tuen, sekä työtehtävän, jossa on paljon mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa.

Täytä sähköinen hakemuksesi 11.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Voit liittää hakemukseen myös CV:si.