(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Aditro

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haemme ulkoistuspalveluihin Espoon toimipisteeseen

PALKANLASKIJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Haemme Aditro Enterprise Finlandin ulkoistuspalveluyksikköön palkanlaskijaa. Ulkoistuspalvelut -yksikkö vastaa palkka- ja henkilöstöhallintopalveluiden tuottamisesta suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille

Aditron tehtäväsi koostuu sekä palkanlaskentatyöstä että erilaisista kehitystehtävistä mm. palkanlaskentaan, prosessien kehittämiseen ja automaatioon liittyvissä asioissa.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • vahvaa palkanlaskennan ja Personec W palkkaohjelman tuntemusta
  • halua ja kykyä toimia erilaisissa asiakastilanteissa sekä kykyä konsultatiiviseen lähestymistapaan niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden kanssa
  • kehitysorientoitunutta otetta työhön
  • tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta tai/ja kokemusta
  • hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja
  • halua kasvaa vaativampiin tehtäviin

Toimintatavoiltasi olet aktiivinen ja positiivisen asenteen omaava tiimiläinen. Työskentelet tarkasti myös paineen alaisena sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Aiempi työkokemuksesi voi olla esimerkiksi samalta toimialalta tai tilitoimistosta.

Aditro tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän palveluliiketoiminnan parissa alan johtavalla ohjelmisto-, ratkaisu- ja palveluntarjoajalla. Pääset näköalapaikalle nopeasti kehittyvään ympäristöön hyödyntämään uusimpia työkalujen mahdollisuuksia sekä rakentamaan entistä parempia palveluita asiakkaillemme. Työkavereinasi sinulla alan huippuosaajien lisäksi mm. väsymätön ohjelmistorobotti Bobo.  Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi sekä työnkuvaasi Aditrolla ja varmistaa paikkasi kehityksen kärjessä.

Tule vaikuttamaan tulevaisuuteen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Eila Siikström puh. 0400 421036 tai eila.siikstrom@aditro.com.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa http://www.aditro.fi viimeistään 29.6.2018. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.