(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt palkanlaskijaa terveysalalla toimivalle tunnetulle yritykselle.

Asiakasyrityksemme palkkatiimi on sijoittunut hallinnon tiloihin Tampereen keskustaan. Palkkatiimi on osa konsernin HR-palveluita ja toimii tukipalveluna läpi koko konsernin. Asiakkaamme kehittää prosessejaan ja palveluitaan aktiivisesti, minkä vuoksi etsinnässä on muutosvalmis sekä aidosti oman toimintansa kehittämisestä kiinnostunut palkanlaskija.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja vastuullista otetta työhön. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä ehdottoman palveluhenkinen asenne.

Toivomme uudelta palkanlaskijalta lisäksi:

- Mepco-palkkajärjestelmän tuntemusta
- kokemusta palkkahallinnon manuaalisesta pyörittämisestä
- kokemusta konsernitason palkanlaskennasta, tuntipalkkojen laskemisesta ja vaihtuvista työsuhteista
- työsopimuslain ja vuosilomalain tuntemusta
- numerotarkkuutta
- hyvää paineensietokykyä
- innostusta kehittämistyöhön

Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä kaupallista koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi. Katsomme eduksi TyövuoroVelho- ja/tai Sympa-järjestelmän osaamisen sekä sosiaali- ja terveysalan työehtosopimusten tuntemisen. Muiden alojen vahva TES-osaaminen on iso etu.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen ja muuttuvan tehtäväkentän, sekä mukavan työtiimin. Henkilöstöetuina saat käyttöösi mm. laajan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut sekä nykyaikaiset työvälineet.

Kyseessä on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde. Työn aloitus on sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.