(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme nyt Sotkamoon

Palkanlaskijaa

Vastaat omalta osaltasi työajanseurannasta, palkanlaskennasta ja palkkahallintoon liittyvien ilmoitusten, todistusten ja tilitysten laatimisesta sekä raportoinnista ja osallistut myös kehityshankkeisiimme.

Tehtävä vaatii erityistä numerotarkkuutta ja huolellista työskentelyotetta. Sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne. Paineensietokykysi on hyvä ja olet tottunut toimimaan haasteellisissakin tilanteissa. Hallitset tietotekniikkaa ja opit nopeasti uusia järjestelmiä.

Odotamme sinulta vahvaa ja monipuolista kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Ensisijainen vastuualueesi sisältää työntekijäpalkat, mutta osaamisesi myötä myös toimihenkilöpalkkojen sijaistaminen on mahdollista. Kokemus erilaisista työaikamuodoista ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksista katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Petri Parjanen ke 2.5. klo 15-16, ma 7.5. klo 14-15 ja ti 15.5. klo 14.30-15.30, p. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 20.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.