(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Vantaalle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018
Haemme pääkonttoriimme Kaivokselaan

Palkanlaskijaa

Vastaat tuntipalkkaisten työntekijöiden palkanlaskennasta sekä siihen liittyvästä raportoinnista ja viranomaisyhteistyöstä. Työssäsi sovellat usean eri sopimusalan työehtosopimuksia. Toimit osana 9 hengen palkanlaskentatiimiä. Osallistut aktiivisesti oman työn, palkanlaskennan toimintatapojen ja prosessien kehittämiseen yhdessä muun tiimin kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai merkonomi) ja useamman vuoden työkokemus palkanlaskennan tehtävistä sekä aiempaa kokemusta työehtosopimusten soveltamisesta. Hallitset MS Office - ohjelmat ja sinulla on hyvät valmiudet erilaisten järjestelmien omaksumiseen sekä käyttämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää positiivista asennetta, oma-aloitteista ja vastuullista otetta työhön sekä tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä halua kehittää osaamistasi palkanlaskennan parissa. Eduksesi laskemme PersonecW -palkkajärjestelmän, Mepco HRM- ja SAP-osaamisen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvässä ja vakavaraisessa yrityksessä ammattitaitoisten ihmisten keskellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkkahallinnon päällikkö Tiina Kataja, puh. 0400 164 268, tai sähköpostilla tiina.kataja@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 18.1.2019 mennessä.