(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020
Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikan suunnannäyttäjä. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut takaavat asiakkaillemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Palvelemme asiakkaitamme noin 3 600 arelaisen voimin kaikkialla Suomessa ja Ruotsissa. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Tutustu meihin osoitteessa www.are.fi Etsimme yhteistyössä asiakasyrityksemme Are Oy:n kanssa osaavaa ja tiimihenkistä palkanlaskijaa Vantaan Kaivokselaan määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään elokuun 2021 loppuun saakka. 
Tehtäviisi kuuluu palkanlaskentaa yhdessä osaavan palkkahallintotiimin kanssa, päävastuullasi tulee olemaan tuntipalkkojen laskenta. Vastaat myös muista palkkahallintoon liittyvistä tehtävistä kuten kela-hakemusten ja tapaturmailmoitusten tekemisestä, raportoinnista sekä henkilöstön tukemisesta ja opastamisesta palkka-asioissa. 
Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuvaa koulutusta. Erityisesti arvostamme, jos olet kehityshakuinen ja sinulla on kokemusta tai kiinnostusta olla mukana järjestelmäprojektissa ja oppia uutta. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja haluat tuntea ylpeyttä hyvin tehdystä työstä. Työskentelet huolellisesti, etkä vierasta ajoittaista kiirettäkään. Ymmärrät myös rutiinien tärkeyden työssäsi. Pidät siitä, että saat työskennellä tiimissä, jossa kaikilla on omat vastuunsa, mutta tarvittaessa autetaan muita. Eduksi katsomme Mepcon ja Personec W:n tuntemuksen.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.Tukenasi sinulla on osaava ja mukava tiimi sekä työyhteisö.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Odotan hakemustasi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.11.2020 mennessä osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi/.