(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikan suunnannäyttäjä. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut takaavat asiakkaillemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Palvelemme asiakkaitamme noin 3 200 arelaisen voimin kaikkialla Suomessa, Ruotsissa sekä Venäjällä, Pietarissa. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Tutustu meihin osoitteessa www.are.fi.

Haemme yhteistyössä asiakkaamme Are Oy:n kanssa sijaista palkanlaskijan tehtävään. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja sopimus solmitaan tammikuun 2020 loppuun saakka.

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtäviisi kuuluu palkanlaskentaa yhdessä palkkahallintotiimin kanssa. Vastaat myös muista palkkahallintoon liittyvistä tehtävistä kuten kela-hakemusten ja tapaturmailmoitusten tekemisestä sekä henkilöstön tukemisesta ja opastamisesta palkka-asioissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta jonkin verran kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Ideaalihakijamme on oma-aloitteinen taloushallinnon osaaja, jolta löytyy Personec W:n tuntemusta. Työsi koostuu numeroiden kanssa toimimisesta, joten olet tarkka työntekijä. Suhtaudut positiivisesti työn rutiineihin ja työotteesi on joustava. Työskentelet tehokkaasti ja tarkasti myös kiireen keskellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja ammattitaitoa edelleen palkkahallinnon tehtävien parissa. Tukenasi sinulla on osaava ja mukava tiimi sekä työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lahti, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 5.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.